Color Wonder – box set Dory (\’t Rolder) ☆☆☆

Color Wonder - box set Dory in \'t Rolder

Kleurboek | 29 cm | 3 – 6 jaar

Duik samen met Dory en haar vrienden Nemo en Marlin in het diepe en ga samen op zoek naar haar vergeten verleden. Dit avontuurlijke Color Wonder kleurboek volgt Dory in de zoektocht naar haar ouders. Kleur de onderwaterwereld in en ontdek de geheime elementen die verborgen zitten in de achtergronden van de kleurplaten.

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 bijgevoegde Color Wonder stiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurboek van Crayola!

– Color Wonder kleurboek Finding Dory(18 pagina’s).
– 5 Color Wonder viltstiften.
– Inkt van Color Wonder viltstiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden.
– Formaat viltstiften is ideaal voor kleine kinderhandjes.
– Handig kleurboek voor onderweg of thuis.
– Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. (EAN code: 0071662224431 ) (ID: 9200000058761769 ) Ga je zo meteen ook opnieuw schoolwaarts in \’t Rolder ? Color Wonder - box set Dory in \'t Rolder

Terug naar school in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Color Wonder – box set Dory” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Kleur- & Schetsboeken in de regio van Oost Gelre (Nederland).

Online in Oost Gelre

Er zijn veel manieren om schrijf gerief te vinden in \’t Rolder.


Er zijn veel winkels nabij Oost Gelre: bart smith ….

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.buganala.nl Color Wonder - box set Dory in \'t Rolder