Disclaimer

Disclaimer

“Back To School”, verleent u hierbij toegang tot http://buganala.nl en publiceert hier afbeeldingen , teksten en andere materialen die door “Back To School”en derden zijn toevertrouwd . “Back To School”behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

De info op “http://buganala.nl” is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van “Back To School”.

Beperkte aansprakelijkheid

De op http://buganala.nl aangeboden materialen worden gepresenteerd zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van “Back To School”.

In het bijzonder zijn alle prijzen op http://buganala.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf data plaatsen op http://buganala.nl. “Back To School” oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. “Back To School” zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig handelen . Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom zijn bij “Back To School” en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van data kun je contact met ons opnemen .

Inkomsten

Soms raadt “Back To School” bepaalde diensten en/of producten aan. Het kan zijn dat “Back To School” hiervoor een compensatie krijgt.