Fjällräven Kånken 13″ Laptop Rugzak – Frost Green/Peach Pink (Zondveld) ☆☆☆

Fjällräven Kånken 13

Vinyl | Unisex | Groen | 13 l

Fjällräven Kånken 13″ Laptop Rugzak – Frost Green/Peach Pink

De historie van de Kånken loopt terug tot in 1978, toen de oprichter van Fjällräven als doel stelde dat de Zweedse kinderen zonder rugproblemen naar school konden. Al snel was de tas niet meer weg te denken uit het Zweedse straatbeeld en tot op de dag van vandaag is de rugzak succesvol en duurzaam. De Fjällräven Kånken 13″ Laptop Frost Green/Peach Pink is gemaakt van Vinylon F-materiaal wat naast zijn stevigheid ook waterafstotend is. Zo zal deze rugzak niet gevoelig zijn voor slijtage, waardoor hij gebruikt kan worden voor je alledaagse bezigheden, maar ook als handbagage op reis. Dit wordt bevestigd door het feit dat de tas volledig open te ritsen is. Leg je hem op zijn rug, heb je dus het idee van een compacte koffer. Overigens hoef je je Fjällräven Kånken niet volledig overhoop te halen als je op het vliegveld je 13 inch laptop uit de tas moet halen; het laptopvak is een aparte ruimte aan de achterkant van je rugzak. Leuk feitje: het stevige rugpand kan je uit de tas halen en gebruiken als zitkussen. Zie je jezelf al zitten tijdens de lunchpauze in het gras, of languit op het strand?

Vinylon F De Vinylon F stof van deze tas is lichtgewicht en van nature waterafstotend, wanneer de tas nat wordt zwollen de vezels van de stof op waardoor de tas waterafstotend wordt. Door regen, tegen regen! Hierdoor heeft de tas geen coating nodig wat minder belastend is voor het milieu.

  • Gevoerd opbergvak laptop of tablet
  • Uitneembaar rugpand, te gebruiken als zitje meegeleverd.
  • 2 jaar garantie.

(EAN code: 7323450131227 ) (ID: 9200000062776530 Fjällräven) Ga je straks ook opnieuw naar school in Zondveld ? Fjällräven Kånken 13

Terug naar school in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Fjällräven Kånken 13″ Laptop Rugzak – Frost Green/Peach Pink” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de regio van Veghel (Nederland).

Waar? in Veghel

Er zijn veel manieren om school materiaal aan te schaffen in Zondveld.


Er zijn veel winkels nabij Veghel: dreamland en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.buganala.nl Fjällräven Kånken 13