Fjällräven Kanken laptoptas 15 zoll blauw (De Heuvel) ☆☆

Fjällräven Kanken laptoptas 15 zoll blauw in De Heuvel

Vinyl, Polyester | Unisex | Blauw | 18 l

Fjällräven Känken 15″ Laptop Rugzak – Royal Blue

De historie van de Känken loopt terug tot in 1978, toen de oprichter van Fjällräven als doel stelde dat de Zweedse kinderen zonder rugproblemen naar school konden. Al snel was de tas niet meer weg te denken uit het Zweedse straatbeeld en tot op de dag van vandaag is de rugzak succesvol en duurzaam. De Fjällräven Känken 15″ Laptop Royal Blue is gemaakt van Vinylon F-materiaal wat naast zijn stevigheid ook waterafstotend is. Zo zal deze rugzak niet gevoelig zijn voor slijtage, waardoor hij gebruikt kan worden voor je alledaagse bezigheden, maar ook als handbagage op reis. Dit wordt bevestigd door het feit dat de tas volledig open te ritsen is. Leg je hem op zijn rug, heb je dus het idee van een compacte koffer. Overigens hoef je je Fjällräven Känken niet volledig overhoop te halen als je op het vliegveld je 15 inch laptop uit de tas moet halen; het laptopvak is een aparte ruimte aan de achterkant van je rugzak. Leuk feitje: het stevige rugpand kan je uit de tas halen en gebruiken als zitkussen. Zie je jezelf al zitten tijdens de lunchpauze in het gras, of languit op het strand?

Vinylon F De Vinylon F stof van deze tas is lichtgewicht en van nature waterafstotend, wanneer de tas nat wordt zwollen de vezels van de stof op waardoor de tas waterafstotend wordt. Door regen, tegen regen! Hierdoor heeft de tas geen coating nodig wat minder belastend is voor het milieu.

  • Gevoerd opbergvak laptop of tablet
  • Uitneembaar rugpand, te gebruiken als zitje meegeleverd.
  • 2 jaar garantie.

(EAN code: 7392158692439 ) (ID: 9200000025091992 Fjällräven) Ga je zo meteen ook terug naar school in De Heuvel ? Fjällräven Kanken laptoptas 15 zoll blauw in De Heuvel

School gerief nodig? in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Fjällräven Kanken laptoptas 15 zoll blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante computer in de streek van Waalre (Nederland).

Winkels in Waalre

Er zijn veel manieren om schrijf gerief te bestellen in De Heuvel.


Er zijn veel winkels nabij Waalre: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.buganala.nl Fjällräven Kanken laptoptas 15 zoll blauw in De Heuvel