hjh office Skate Style – Bureaustoel – Netstof – Zwart (Hoevenen) ☆☆☆

hjh office Skate Style - Bureaustoel - Netstof - Zwart in Hoevenen

Rotan | In hoogte verstelbaar | Onderstel kunststof

Bureaustoel SKATE – Designer stoel met maximaal comfort tegen een onklopbare prijs!

De bureaustoel SKATE BASE is een representatieve premium bureaustoel in een exclusief en tijdloos design. Het synchroon-mechanisme combineert de achterwaartse beweging van de rugleuning met een grote hoek met de zitting. De dikke voering zorgt voor een aangenaam zitcomfort. De bekleding is dubbellaags en daardoor zeer comfortabel en ziet er zeer stijlvol uit met het netstof patroon. De hoogwaardige afwerking laat hier niets te wensen over. Zowel de zitting als de rugleuning is bekleed met het ademende mesh/gaasstof.

Een bijzonder element van deze bureaustoel is de in hoogte verstelbaar en opblaasbare lendensteun die nauwkeurig in dikte en hoogte kan worden aangepast aan uw behoeften voor de juiste steun in de onderrug. Daarnaast heeft deze ultra-moderne stoel verstelbare armleuningen met zachte pads voor ondersteuning met de speciale body-fit mechanica. Deze laatste functie kan de zitting in beweging zetten, waarbij het onderste lumbale rugzijde altijd optimaal ondersteund wordt. De maximale zithoek kan daardoor ook gemakkelijk ingesteld worden.

Zo kunt u de zithoogte instellen. Ook zijn de hoogte van de armleggers instelbaar en zijn de armleggers radiaal te verstellen. De rugleuning is in hoek, tegendruk (in losse stand) en hoogte in te stellen. De hoofdsteun geheel in hoek en hoogte naar wens in te stellen. Met de kinderlijk eenvoudige bediening stelt u snel en eenvoudig de ideale zitpositie in. De flexibele lendesteun zorgt ervoor dat uw (onder)rug perfect word ondersteund waardoor u comfortabel en ontspannen zit. De elegante armsteunen completeren het totaalbeeld.

Kortom; een scherp geprijsde, visueel aantrekkelijke en technisch indrukwekkende bureaustoel die je een langdurige en actief ergonomische zithouding geeft.
*Professionele managers stoel van topkwaliteit!
*Traploze zithoogteverstelling met luxe verzwaarde gasveer
*Luxe en elegante netstof bekleding (ademend, slijtvast mesh stof )
*Synchroon mechanisme met grote helling (instelbaar in 3 posities op basis van het lichaamsgewicht)
*Verticaal, horizontaal en radiaal verstelbare armleuningen met middelharde armleggers
*Elegant een stevige kunsstof voet
*Geremde dubbele veiligheidswielen
*In hoogte verstelbare lendensteun – individueel instelbaar door het luchtdruk mechanisme (zie foto)
*Deze stoel voldoet aan alle veiligheidseisen voor kantoor- en contract gebruik in overeenstemming met DIN EN 1335 deel 1-3 binnen de EU normering en wetgeving.
*4 jaar garantie !!ARTIKELSPECIFICATIES:

Fabrikant: HJH Office
Bekleding: 100% polyester (netstof)
Zithoogte: 43 – 52 cm
Zitbreedte: 49 cm
Zitdiepte: 45 cm
Hoogte rugleuning: 51 cm
Hoogte armsteun: 16 tot 22 cm
Armleuningen: Incl. dikke, verstelbare armleuningen
Wielen: 11 mm x 65 mm voor tapijt en harde vloeren (inclusief)
Maximaal belastbaar tot: 120 kg
Conditie: Nieuw uit fabriek in ongeopende originele verpakking
Garantie: 4 jaar !! (EAN code: 4260284081966 Designer stoel met maximaal comfort tegen een onklopbare prijs!) (ID: 9200000057388457 hjh OFFICE) Ga je zo meteen ook terug schoolwaarts in Hoevenen ? hjh office Skate Style - Bureaustoel - Netstof - Zwart in Hoevenen

School gerief nodig? in Antwerpen

Meestal wordt jouw item “hjh office Skate Style – Bureaustoel – Netstof – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante las Bureaustoelen in de streek van Stabroek (Belgi?).

Bestellen? in Stabroek

Er zijn veel manieren om een atlas te vinden in Hoevenen.


Er zijn veel winkels nabij Stabroek: bart smith ….

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.buganala.nl hjh office Skate Style - Bureaustoel - Netstof - Zwart in Hoevenen