MadPax Bubble Full Rugzak / Laptoptas 17 inch Neon Blauw (Willebroek) ☆☆☆

MadPax Bubble Full Rugzak / Laptoptas 17 inch Neon Blauw in Willebroek

Polyester | Unisex | Blauw | 32 l

De MadPax Bubble Full Neon Blauw is een nieuwe sensatie op het gebied van rugzakken. Door het unieke ontwerp is de MadPax Bubble Full Neon Blauw een rugzak / Laptoptas die altijd opvalt en al je vrienden jaloers maakt. De rugzak is perfect voor mee naar school te gaan en elk boek past in de vergrootte versie van de rugzak. De MadPax Bubble Full Neon Blauw Rugzak / Laptoptas is ook geschikt voor het meedragen van een notebook met de breedte van 17 inch. De rugzak / Laptoptas is ook voorzien van twee vakjes aan de zijkant van de tas. Hierin kun je makkelijk kleinere spulletjes in stoppen, zoals een rekenmachine of een pen.
Met de schouder en borst – band kan je de rugzak makkelijk aanpassen op de manier die voor jouw het beste aanvoelt. De MadPax rugzakken zijn voor kinderen van elke leeftijd en ook de grotere kinderen kunnen er veel plezier aan beleven.

Kenmerken:

  • Neon Blauw
  • 17 inch groot
  • Zijvakjes voor kleinere Spullen

(EAN code: 0688955848184 ) (ID: 9200000056219628 MadPax) Ga je binnenkort ook opnieuw naar school in Willebroek ? MadPax Bubble Full Rugzak / Laptoptas 17 inch Neon Blauw in Willebroek

School artikelen in Antwerpen

Meestal wordt jouw artikel “MadPax Bubble Full Rugzak / Laptoptas 17 inch Neon Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante sto in de streek van Willebroek (Belgi?).

Bestellen? in Willebroek

Er zijn veel manieren om schrijf gerief te spotten in Willebroek.


Er zijn tal van winkels nabij Willebroek: bart smith ….

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! buganala.nl MadPax Bubble Full Rugzak / Laptoptas 17 inch Neon Blauw in Willebroek