Mi-Pac Tropische Bloemen – Laptoprugzak (15 inch) – 17 l – Zwart (Swichum) ☆☆

Mi-Pac Tropische Bloemen - Laptoprugzak (15 inch) - 17 l - Zwart in Swichum

Katoen | Unisex | Zwart | 0 l

Waan je altijd op dat heerlijke onbewoonde eiland met de Tropical Floral rugtas van Mi-Pac! Deze 17 liter rugzak is voorzien van een 15 laptopcompartiment en een praktisch voorvak voor al je belangrijke spullen. De perfecte rugtas voor iedere dag!

Kom in zomerse sferen met de fleurige tropical floral tas van Mi-Pac! De tas heeft een ruime inhoud van 17 liter en is gemaakt van sterk duurzaam en bovenal waterbestendig polyester met bruine faux-suede detaillering aan de onderzijde en op de handgrepen. Deze rugtas is echt perfect voor dagelijks gebruik. De rugtas is voorzien van gewatteerde verstelbare schouderbanden en een bovengreep waardoor je hem altijd makkelijk even op kunt tillen.

De indeling van de tas is eenvoudig met een groot voorvak met ritssluiting voor spulletjes die je graag direct bij de hand hebt. In het grote binnenvak vind je een speciaal gewatteerd compartiment voor 15 laptops en een praktisch elastisch mediavakje voor een mp3-speler of smartphone.

(EAN code: 5031768010708 ) (ID: 9200000041189953 Mi-Pac) Ga je straks ook terug naar school in Swichum ? Mi-Pac Tropische Bloemen - Laptoprugzak (15 inch) - 17 l - Zwart in Swichum

Back to school in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Mi-Pac Tropische Bloemen – Laptoprugzak (15 inch) – 17 l – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de streek van Leeuwarden (Nederland).

Online in Leeuwarden

Er zijn veel manieren om een atlas te vinden in Swichum.


Er zijn veel winkels nabij Leeuwarden: dreamland en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! buganala.nl Mi-Pac Tropische Bloemen - Laptoprugzak (15 inch) - 17 l - Zwart in Swichum