Mijn eerste Van Dale samen met jou (Selwerd) ☆☆

Mijn eerste Van Dale samen met jou in Selwerd

Nederlandstalig | Hardcover | 2010

Mijn eerste Van Dale samen met jou

Kennismaken met nieuwe woorden voor peuters vanaf 3 jaar.

Dit themaboekje bevat 42 woorden rond het thema samen met jou. De woorden worden beschreven in een versje en nog eens verduidelijkt met een vrolijke tekening. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de betekenis.

De reeks Mijn eerste Van Dale themaboekjes bestaat uit 6 deeltjes met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van drie tot ongeveer vier jaar: naar buiten, bij de dieren, op weg, aan het werk, in huis, samen met jou.

Speciaal voor jonge kinderen heeft Van Dale een reeks kinderwoordenboeken ontwikkeld. Woorden worden hierin spelenderwijs aangeleerd door voor te lezen of samen te lezen. De woorden zijn geselecteerd op basis van onderzoek naar kindertaalverwerving. De reeks is prachtig geïllustreerd.

Het eerste deel uit de reeks Van Dale-kinderwoordenboeken is Mijn eerste Van Dale. Mijn eerste Van Dale themaboekjes vormen een uitbreiding op dit succesvolle voorleeswoordenboek. De themaboekjes bevatten wat moeilijker woorden dan in Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek.

– Aanvulling op de succesvolle reeks Mijn eerste Van Dale-kinderwoordenboeken
– Stimuleert ontwikkeling van de woordenschat
– Vrolijke tekeningen in kleur
– Inhoud: 42 versjes op rijm om voor te lezen
– Bladzijden: 48
– Afmetingen: 16,5 x 18,5 cm (gebonden, harde kaft)
– Geschreven door Liesbeth Schlichting
– Getekend door Paula Gerritsen (EAN code: 9789066486447 samen met jou) (ID: 1001004007508422 Liesbeth Schlichting) Ga je binnenkort ook opnieuw naar school in Selwerd ? Mijn eerste Van Dale samen met jou in Selwerd

School gerief nodig? in Groningen

Meestal wordt jouw item “Mijn eerste Van Dale samen met jou” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede book in de streek van Groningen (Nederland).

Online in Groningen

Er zijn veel manieren om een agenda te vinden in Selwerd.


Er zijn veel winkels nabij Groningen: dreamland en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! buganala.nl Mijn eerste Van Dale samen met jou in Selwerd