Mojo Malibu Rugzak (Scharsterrien / Skarsterrien) ☆☆☆

Mojo Malibu Rugzak in Scharsterrien / Skarsterrien

Polyester, Leer | Jongens en meisjes | multi | 20 l

Een legendarisch stukje Amerika op je rug

De plaats Malibu is een legendarisch strandgemeenschap in de Amerikaanse staat Florida. Het is een idyllische omgeving die bekend staat om zijn combinatie van prachtige stranden zee palmbomen én de aanwezigheid van alleen de rijkste en beroemdste mensen in Amerika. Dankzij deze mooie rugzak kun je nu altijd een stukje van deze legendarische Amerikaanse plaats met je meedragen waar je ook heengaat.

Een veelzijdige rugzak voor meisjes

De buitenkant van de Malibu Mojo rugzak is bedrukt met een kleurrijke afbeelding van de spectaculaire nachtlucht boven Malibu. Dankzij deze opdruk die onmiddelijk opvalt door gebruik te maken van een sterk contrast tussen de donkere snelweg en bomen aan de ene kant en de felgekleurde lucht aan de andere kant heeft deze boekentas een zekere glamoureuze uitstraling waar je in elke situatie onmiddelijk mee opvalt. Inderdaad met de kleurrijke Malibu op je rug weet je zeker dat je nooit in de grijze massa zal verdwijnen!

Mooie vormgeving met een intelligent ontwerp

De geïnspireerde ontwerpers van Mojo hebben deze draagtas dan ook ontworpen specifiek voor schoolgaande meisjes die een beetje glamour en stijl in hun leven willen en die niet bang zijn om op te vallen. Deze rugzak is echter meer dan enkel een mooie buitenkant. Naast de flitsende visuele vormgeving is de Malibu ook op een intelligente manier ingedeeld die specifiek aan de eisen van de moderne leering tegemoet komt. Om te beginnen heeft deze tas natuurlijk méér dan genoeg ruimte voor alle dingen die je elke dag weer met je mee moet kunnen nemen zoals je schoolboeken maar daarnaast bevat deze tas bijvoorbeeld ook een apart en verstevigd vak om je tablet veilig in op te bergen. Op deze manier kun je echt al je spullen op een veilige en verantwoordelijke manier met je mee naar school brengen. Want dat is natuurlijk waar het er bij een rugzak om draait: Dat al je spullen er ook weer veilig en in één stuk uitkomen. En met een van de vele stevig rugzakken van Mojo kun je daar met een gerust hart op vertrouwen.

Een boekentas met een stevige intelligente constructie

Om deze belofte mogelijk te maken heeft de Mojo Malibu rugzak een extreem stevige constructie die is uitgevoerd in stevig waterdicht materiaal. De klassiek robuuste manier waarop deze modern vormgegeven boekentas in elkaar is gezet zorgt ervoor dat hij in staat is om het relatief zwaar dagelijks gebruik te overleven dat je van een schoolgaand kind kunt verwachten. Mojo Malibu is dan ook ontworpen met een duidelijk oog op het dagelijks gebruik om ervoor te zorgen dat hij in elke situatie onmiddelijk te gebruiken is en nooit halverwege opgeeft. Samen met dit stijlvol en opvallende ontwerp dat specifiek ontworpen is om aan de smaak van meisjes te voldoen is deze rugzak dan ook een ideale oplossing voor op school of in elke andere situatie zodat je zeker weet dat je spullen altijd veilig en heel blijven.

(EAN code: 0688955840300 ) (ID: 9200000056000603 MOJO) Ga je zo meteen ook terug schoolwaarts in Scharsterrien / Skarsterrien ? Mojo Malibu Rugzak in Scharsterrien / Skarsterrien

Terug naar school in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Mojo Malibu Rugzak” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante sto in de streek van De Fryske Marren (Nederland).

Online in De Fryske Marren

Er zijn veel manieren om een atlas te bestellen in Scharsterrien / Skarsterrien.


Er zijn veel shops nabij De Fryske Marren: bart smith ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! buganala.nl Mojo Malibu Rugzak in Scharsterrien / Skarsterrien