Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart (Koehool / Koehoal) ☆☆☆

Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart in Koehool / Koehoal

Polyester | Unisex | zwart

Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart

Deze Nike Shield Rugzak is geschikt voor zowel training als school.

Deze rugzak heeft een groot hoofdvak, daarnaast heeft deze rugzak een apart schoenen vak. Zo kun je te allen tijden je natte en droge spullen scheiden. Ook heeft deze rugzak een ”mouw” om eventueel een laptop goed te kunnen vervoeren.

De rugzak heeft verstelbare schouderriemen waarmee deze rugzak comfortabel te dragen is.

Materiaal: 100% polyester.
Nike Shield rugzak die je zowel voor je training als voor school kunt gebruiken.
De rugzak is gemaakt met een groot hoofdvak, dat groot genoeg is om de tas te kunnen gebruiken voor school, training en werk. Daarnaast is er een apart schoenen vak, zodat je je natte schoenen en je droge kleding apart te houden. Aan de binnenzijde van het hoofdvak is er een “mouw” voor je laptop, zodat deze goed beschermd is.
Daarnaast is de rugzak gemaakt met verstelbare gewatteerde schouderriemen en rugpaneel, zodat hij comfortabel is om te dragen en een goed ademend vermogen heeft.
De tas heeft een PU-coating zodat het materiaal waterafstotend is, en de bodem is gemaakt van een slijtvast materiaal, dat de tas tegen aarde en water beschermt.
Gemaakt van 100% polyester. (EAN code: 0888409142060 ) (ID: 9200000061658246 Nike) Ga je zo meteen ook opnieuw schoolwaarts in Koehool / Koehoal ? Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart in Koehool / Koehoal

School artikelen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede sto in de regio van Franekeradeel (Nederland).

Waar? in Franekeradeel

Er zijn veel manieren om een atlas aan te schaffen in Koehool / Koehoal.


Er zijn veel shops nabij Franekeradeel: marktplaats ….

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.buganala.nl Nike Rugzak FB Shiel Standard Zwart in Koehool / Koehoal