Rugzak GMT ‘Freedom’ Blue (Krommenie) ☆☆

Rugzak GMT 'Freedom' Blue in Krommenie

Nylon, Polyester | Unisex | blauw | 27 l

Deze rugzak van GMT, model Freedom, is door de stoere maar neutrale uitstraling zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
Een ideale rugtas voor school of naar je werk. De tas heeft een groot hoofdvak en een kleiner voorvak; beiden met een ritssluiting. Achter het hoofdvak zit en laptopvak en ipad sleeve.
In het kleinere voorvak zit een extra opbergmogelijkheid met ritssluiting. Wel zo handig om je kleine spulletjes veilig in op te bergen.
Door de padded achterkant en gefoamde, verstelbare, schouderbanden is het zeer comfortabel om deze rugzak te dragen.
Aan de zijkant tref je nog een bekerhouder aan. (EAN code: 6930891800066 ) (ID: 9200000058255331 GMT) Ga je zo meteen ook terug naar school in Krommenie ? Rugzak GMT 'Freedom' Blue in Krommenie

School gerief nodig? in Noord-Holland

Meestal wordt jouw goed “Rugzak GMT ‘Freedom’ Blue” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de streek van Zaanstad (Nederland).

Bestellen? in Zaanstad

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Krommenie.


Er zijn veel shops nabij Zaanstad: dreamland ….

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! buganala.nl Rugzak GMT 'Freedom' Blue in Krommenie