Swiss Mobility Mochi Rugzak – Blue (Zwingelspaan) ☆☆☆☆

Swiss Mobility Mochi Rugzak - Blue in Zwingelspaan

Polyester | Unisex | Blauw | 24 l

Swiss Mobility Mochi Rugzak – Blue

Rugzakken moeten vooral sterk en stevig zijn. De spullen die je opbergt of meeneemt, moeten immers niet het risico lopen om te beschadigen. Denk aan je laptop of belangrijk papierwerk, waar je zuinig op bent. Deze Mochi rugzak van Swiss Mobility biedt je een stevige tas met veel mogelijkheden. Zo bevindt er zich een gewatteerd 15,6 inch laptopcompartiment in het hoofdvak, een compartiment voor een 13 inch-tablet in het voorvak en kun je veel spullen kwijt in een van de vele organisatievakjes. Een voorbeeld hiervan is je zonnebril, waarvoor een beschermend vakje aan de bovenkant van je tas is gemaakt. Om het helemaal compleet te maken, heeft Swiss Mobility er ook een accessoire-tasje bij gedaan, zodat je spullen nooit door je rugzak zwerven.

Stevig op je rug én op de grond

Dat je met deze tas een stevige en comfortabele rugzak in huis haalt, staat als een paal boven water. Zo is het rugpand gewatteerd op de plekken waar de tas het meeste raakvlak met de rug heeft, waardoor de rugzak zelfs volledig gevuld nog ventilerend vermogen heeft. Ook de schouderbanden zijn gewatteerd, wat zorgt voor comfort en ventilatie. Doe je hem af en zet je hem op de grond, hoef je niet bang te zijn dat de tas omvalt. Door de stevige bodem blijft hij rechtop staan. Dat maakt de Swiss Mobility rugzak tot een tas die perfect is als je zorgvuldig met je spullen om gaat en houdt van comfort.

  • Gevoerd opbergvak laptop of tablet
  • Door de rugventilatie draagt de rugzak altijd comfortabel.
  • Etui meegeleverd.
  • 2 jaar garantie.

>

(EAN code: 0085015718065 ) (ID: 9200000059668633 Swiss Mobility) Ga je straks ook terug naar school in Zwingelspaan ? Swiss Mobility Mochi Rugzak - Blue in Zwingelspaan

Back to school in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Swiss Mobility Mochi Rugzak – Blue” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante sto in de regio van Moerdijk (Nederland).

Bestellen? in Moerdijk

Er zijn veel manieren om een agenda te spotten in Zwingelspaan.


Er zijn tal van shops nabij Moerdijk: blokker en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! buganala.nl Swiss Mobility Mochi Rugzak - Blue in Zwingelspaan