Urban Junk – Rewind (Oostrum) ☆

Urban Junk - Rewind in Oostrum

Polyester | Unisex | zwart | 19,5 l

Een coole rugtas van het merk Urban Junk UK, met verstelbare schouderbanden. De tas heeft een print van een oud cassettebandje op de voorkant en een zwarte achterkant. Het accessoire bevat een groot hoofdcompartiment, dat is afgesloten met een dubbele rits. Het compartiment bevat een 13 inch laptop vak met klittenbandsluiting en een vakje van gaas met ritssluiting. Een vak met ritssluiting bevindt zich verder aan de bovenkant van dit exemplaar bij het handvat en aan een zijkant van de achterkant. Aan de zijkant bevindt zich nog een insteekvakje voor flesjes. Een leuk detail is de binnen-voering met een print van de merknaam. Met een frisse en coole uitstraling is deze praktische rugtas in elk seizoen te dragen en ideaal voor korte of lange uitstapjes.

– Tas heeft 1 hoofdcompartiment, afsluitbaar met dubbele rits
– Tas heeft 1 padded 13 inch laptop vak met klittenbandsluiting
– Tas heeft 1 vakje met ritssluiting aan de binnenzijde
– Tas heeft 2 vakjes met ritssluiting aan de buitenkant
– Tas heeft 1 insteekvakje aan de buitenkant voor het insteken van flesjes (EAN code: 0506028231032 ) (ID: 9200000059959089 Urban Junk) Ga je zo meteen ook opnieuw schoolwaarts in Oostrum ? Urban Junk - Rewind in Oostrum

School gerief nodig? in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Urban Junk – Rewind” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de streek van Venray (Nederland).

Bestellen? in Venray

Er zijn veel manieren om school materiaal aan te schaffen in Oostrum.


Er zijn veel shops nabij Venray: bart smith ….

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! buganala.nl Urban Junk - Rewind in Oostrum