Vakantiecursus Portugees (mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!) (Aaigem) ☆☆☆

Vakantiecursus Portugees (mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!) in Aaigem

Nederlandstalig | Audio Boek

Let op: mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!

Met de Prisma vakantiecursus Portugees leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Portugal.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Oorspronkelijke uitgever: Prisma
Spreker(s): Flávia Máxima Sardinha Laurindo, Harry Coenders (EAN code: 9789049106805 bestellen – winkelen – de weg vragen (serie: Prisma Vakantiecursus)) (ID: 9200000056292092 Rosanna Colicchia) Ga je zo meteen ook opnieuw schoolwaarts in Aaigem ? Vakantiecursus Portugees (mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!) in Aaigem

School gerief nodig? in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Vakantiecursus Portugees (mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!)” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante book in de streek van Erpe-Mere (Nederland).

Winkels in Erpe-Mere

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Aaigem.


Er zijn tal van shops nabij Erpe-Mere: dreamland ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! buganala.nl Vakantiecursus Portugees (mp3-download luisterboek, dus geen fysiek boek of CD!) in Aaigem