Van dale handwoordenboek engels-nederlands (Attre) ☆☆

Van dale handwoordenboek engels-nederlands in Attre

Nederlandstalig | Hardcover | 1997

– circa 43.000 trefwoorden, 850 pagina’s
– beknopte versie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands
– bijzonder geschikt voor thuis, op school en op kantoor
– ook verkrijgbaar in set Handwoordenboeken
De taal van deze tijd
In de Van Dale Handwoordenboeken staan alle dagelijkse woorden. Daarbij horen ook vaktaal, aardrijkskundige namen en woorden uit de wereld van de politiek, mode, muziek, sport, computers etc. Je grijpt dus niet gauw mis! De handwoordenboeken vertellen niet alleen wat een woord betekent en wat de goede spelling is, maar geven ook antwoord op vragen als: waar ligt de klemtoon, is het een de- of het-woord, wat is het meervoud, geslacht, vervoeging en hoe wordt het woord in de zin gebruikt?
Verschil met het Groot woordenboek Engels-Nederlands
De trefwoorden in het Handwoordenboek Engels-Nederlands zijn zo geselecteerd, dat alle woorden en woordbetekenissen die in de gewone, dagelijkse omgangstaal voorkomen, vermeld zijn. Specialistische, technische, zeldzame of verouderde termen en betekenissen zult u in dit woordenboek tevergeefs zoeken; daarvoor kunt u terecht bij het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands. Vaktaal is alleen opgenomen als dat doorgedrongen is in de algemene media, zoals het geval is bij informatica en sport. Ook aan het Nederlands in België is ruime aandacht besteed.
School, kantoor en thuis
De handwoordenboeken van Van Dale hebben zo’n doordacht geselecteerde en actuele inhoud, dat ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik op de middelbare school, op kantoor en thuis. Met name de leerlingen van het voortgezet onderwijs zullen praktisch nooit misgrijpen: de selectie van het woordmateriaal is gemaakt met het oog op de taalbehoeften van die gebruikersgroep. (EAN code: 9789066482173 ) (ID: 666823843 M. Hannay) Ga je straks ook opnieuw schoolwaarts in Attre ? Van dale handwoordenboek engels-nederlands in Attre

School artikelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Van dale handwoordenboek engels-nederlands” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede book in de regio van Brugelette (Belgi?).

Waar? in Brugelette

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te zoeken in Attre.


Er zijn tal van winkels nabij Brugelette: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! buganala.nl Van dale handwoordenboek engels-nederlands in Attre