Waar zijn de wachters? (Hees) ☆☆☆☆

Waar zijn de wachters? in Hees

Nederlandstalig | Other Formats

Jezus riep Zijn discipelen op om met Hem te waken en te bidden. Die oproep is nog steeds actueel en klinkt door in dit boek. Verschillende facetten van gebed en voorbede worden diepgaand uitgelegd. Zo worden onderwerpen als profetische voorbede en koninklijk priesterschap uitgebreid toegelicht aan de hand van praktische voorbeelden. Tegelijkertijd spoort het boek ons aan tot geestelijke volwassenheid en beschrijft het de persoonlijke groeiprocessen die daarbij horen.De titel – ‘Waar zijn de wachters?’ – is meer dan alleen een vraag of een uitnodiging. Het is een oproep om op de bres te staan, maar ook om zelf het gebed te zijn. Gebed staat namelijk niet los van wie je bent, van wat je doet, spreekt of zingt.God geeft iedereen een plek om over te waken. Dat kan ons gezin zijn, onze familie, onze woonplaats, of ons land waarin wij wonen.
Dit boek moedigt aan om voorbede te doen en laat zien dat intimiteit met God als Vader daarvoor een belangrijke sleutel is. Samen met Jezus bij de Vader komen en je ware identiteit vinden is het fundament van doeltreffend gebed. Op die plaats, dichtbij het hart van God leren we Gods stem verstaan en kan de Geest ons het verlangen van de Vader openbaren. (EAN code: 9789081807517 ) (ID: 9200000045622810 Klepper, Cees en Ida) Ga je zo meteen ook terug naar school in Hees ? Waar zijn de wachters? in Hees

School gerief nodig? in Limburg

Meestal wordt jouw item “Waar zijn de wachters?” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante book Woordenboeken in de streek van Bilzen (Belgi?).

Online in Bilzen

Er zijn veel manieren om een agenda te bestellen in Hees.


Er zijn tal van shops nabij Bilzen: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.buganala.nl Waar zijn de wachters? in Hees