Woonexpress ladeblok HOUTEN – Grijs (Kallo (Kieldrecht)) ☆☆☆

Woonexpress ladeblok HOUTEN - Grijs in Kallo (Kieldrecht)

Hout

Ontwerp:

Ladeblok HOUTEN heeft een zilvergrijs eikenpatroon en is speciaal ontworpen om te combineren met bureau HOUTEN. Het ladeblok heeft 2 laden, elke lade heeft een zilverkleurige greep.

Gebruik:

Het ladeblok kun je zowel links als rechts monteren onder bureau HOUTEN. In de lade zit ook een lade organiser zodat je al je spullen netjes kunt ordenen in de lade.

Onderhoud:

Afnemen met een microvezeldoekje of licht vochtige doek is voldoende.

Ook verkrijgbaar:

Bureau HOUTEN is ook verkrijgbaar in dezelfde kleur. Daarnaast zijn deze laden ook verkrijgbaar met een lichtgekleurd eikenpatroon of in het wit.

Woonprogramma:

Er zijn nog meer HOUTEN meubelen in dezelfde stijl verkrijgbaar. Leuk om te combineren. (EAN code: 4003944043993 ) (ID: 9200000031945819 ) Ga je straks ook terug naar school in Kallo (Kieldrecht) ? Woonexpress ladeblok HOUTEN - Grijs in Kallo (Kieldrecht)

School artikelen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Woonexpress ladeblok HOUTEN – Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede las Ladeblokken in de regio van Beveren-Waas (Belgi?).

Winkels in Beveren-Waas

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te zoeken in Kallo (Kieldrecht).


Er zijn veel shops nabij Beveren-Waas: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! buganala.nl Woonexpress ladeblok HOUTEN - Grijs in Kallo (Kieldrecht)